Author Topic: error message  (Read 374 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Lonevoice

  • KDWN
  • ***
  • Posts: 247
  • Karma: 125
error message
« on: August 25, 2018, 04:54:54 PM »
Whenever I try to quote and reply to a post today, I get the following error message:
Quote
The following error or errors occurred while posting this message:
The message body was left empty.
even though the body of the message is not empty.



Bart Ell

  • Bartministrator
  • Ellightened
  • *****
  • Posts: 4576
  • Karma: 615
Re: error message
« Reply #1 on: August 25, 2018, 05:04:09 PM »
What kind of device / operating system are you using?

21st Century Man

  • Ellightened
  • ******
  • Posts: 2665
  • Karma: 354
  • Board Satyr and Fetishmeister
Re: error message
« Reply #2 on: August 25, 2018, 05:06:39 PM »
What kind of device / operating system are you using?

Works fine for me.
"Supernatural, perhaps. Baloney, perhaps not. There are many things under the sun." - Bela Lugosi as Dr. Vitus Verdegast in The Black Cat.

Lonevoice

  • KDWN
  • ***
  • Posts: 247
  • Karma: 125
Re: error message
« Reply #3 on: August 25, 2018, 05:10:00 PM »
What kind of device / operating system are you using?

PC with Windows 7

It just started working again.  The posts I was trying to quote that were returning this error were a couple days old.  The one I just quoted and replied to without a problem was from today.  I don't know if that's the issue, but will try some others and let you know if it continues or reoccurs.  Thanks.

Lonevoice

  • KDWN
  • ***
  • Posts: 247
  • Karma: 125
Re: error message
« Reply #4 on: August 25, 2018, 05:24:57 PM »
Just tried a quote and reply on this post: http://ellgab.com/index.php?topic=8.msg42198#msg42198 and had a reoccurence of the issue.  I get the error message on both preview and submit mode.


Bart Ell

  • Bartministrator
  • Ellightened
  • *****
  • Posts: 4576
  • Karma: 615
Re: error message
« Reply #5 on: August 25, 2018, 05:29:54 PM »
Just tried a quote and reply on this post: http://ellgab.com/index.php?topic=8.msg42198#msg42198 and had a reoccurence of the issue.  I get the error message on both preview and submit mode.

I tried it and it worked for me. I will let the code ninjas know and see what they say

GravitySucks

  • Hall Of Famer
  • Ellightened
  • ******
  • Posts: 4841
  • Karma: 1092
  • Backup assistant deputy administrator in training
Re: error message
« Reply #6 on: August 25, 2018, 05:38:29 PM »
Just tried a quote and reply on this post: http://ellgab.com/index.php?topic=8.msg42198#msg42198 and had a reoccurence of the issue.  I get the error message on both preview and submit mode.

Did you actually quote it or did you do a copy and paste? 

Seems like I remember some kind of issue when doing a copy and paste without actually pressing on a key with a displayable character.
I am a rocket scientist. Please do not embarrass yourself by asking me to help configure your laptop.

Lonevoice

  • KDWN
  • ***
  • Posts: 247
  • Karma: 125
Re: error message
« Reply #7 on: August 25, 2018, 05:49:32 PM »
Did you actually quote it or did you do a copy and paste? 

Seems like I remember some kind of issue when doing a copy and paste without actually pressing on a key with a displayable character.
I actually quoted the post and added a comment as per usual. No c & p.

Lonevoice

  • KDWN
  • ***
  • Posts: 247
  • Karma: 125
Re: error message
« Reply #8 on: August 25, 2018, 06:14:31 PM »
Bart, I've isolated the cause of the problem.  The issue only occurs on that one post I linked above.  The only thing different about that post is the ghost-looking emoticon at the end of it.  On a hunch, I deleted that emoticon when I quoted the post and re-tried it in preview mode.  It works fine that way.  Apparently that's an emoticon IE 11 doesn't like, so it screws up the quote feature.

Walks_At_Night

  • Hall Of Famer
  • Elluminati
  • ******
  • Posts: 2019
  • Karma: 298
  • Morg!
Re: error message
« Reply #9 on: August 25, 2018, 06:16:33 PM »
Bart, I've isolated the cause of the problem.  The issue only occurs on that one post I linked above.  The only thing different about that post is the ghost-looking emoticon at the end of it.  On a hunch, I deleted that emoticon when I quoted the post and re-tried it in preview mode.  It works fine that way.  Apparently that's an emoticon IE 11 doesn't like, so it screws up the quote feature.

visitors can't see pics , please register or login

Lonevoice

  • KDWN
  • ***
  • Posts: 247
  • Karma: 125
Re: error message
« Reply #10 on: August 25, 2018, 06:36:36 PM »
Right?   ;D

Bart Ell

  • Bartministrator
  • Ellightened
  • *****
  • Posts: 4576
  • Karma: 615
Re: error message
« Reply #11 on: August 25, 2018, 06:38:48 PM »
Bart, I've isolated the cause of the problem.  The issue only occurs on that one post I linked above.  The only thing different about that post is the ghost-looking emoticon at the end of it.  On a hunch, I deleted that emoticon when I quoted the post and re-tried it in preview mode.  It works fine that way.  Apparently that's an emoticon IE 11 doesn't like, so it screws up the quote feature.

I just took apart the whole site trying to fix it!
NOW WHAT AM I SUPPOSED TO DO WITH THESE EXTRA PARTS?

Walks_At_Night

  • Hall Of Famer
  • Elluminati
  • ******
  • Posts: 2019
  • Karma: 298
  • Morg!
Re: error message
« Reply #12 on: August 25, 2018, 06:42:17 PM »
I just took apart the whole site trying to fix it!
NOW WHAT AM I SUPPOSED TO DO WITH THESE EXTRA PARTS?

There are no extraneous parts in a website.   Break out that Chilton Manual

visitors can't see pics , please register or login

Lonevoice

  • KDWN
  • ***
  • Posts: 247
  • Karma: 125
Re: error message
« Reply #13 on: August 25, 2018, 06:49:52 PM »
I just took apart the whole site trying to fix it!
NOW WHAT AM I SUPPOSED TO DO WITH THESE EXTRA PARTS?
Build a BartEllegance limited edition laptop?  I'm in the market for a new one.

visitors can't see pics , please register or login

EllGab™️

Re: error message
« Reply #13 on: August 25, 2018, 06:49:52 PM »